Disponibili 24/7 / Suna acum!

Servicii Macara 12 Tone  πŸ“ž0744561761

Inchiriere Macara
12 Tone & 20 Metri

Daca ai nevoie de macara pe platforma auto esti pe site-ul corect. 
Avem utilaje de ridicat moderne si preturi fixe pentru a-ti oferi servicii de cu costuri oneste. Deasemenea putem aduce pe platforma camionului macara si utilajele, paletii de marfa, etc. ce trebuie ridicate, astfel incat cu noi aveti toate serviciile asigurate. 
Nu iti pierde timpul si trimite-ne locatia GPS pe WhatsApp sau suna-ne acum si trimitem utilajul necesar in cel mai scurt timp posibil.  Acoperim judetel Hunedoara si imprejurimile acestuia cu utilaje plasate pe Autostrada A1 

01

De ce sa alegi Rolla 24

Fiind un grup de transport cu notorietate dispunem de toate mijloacele necesare pentru a garanta calitatea si termenele lucrarilor. Astfel vei castiga timp si bani iar echipa ta nu va pierde timpul asteptand masina. Fiecare ora pierduta inseamna multe sute de lei pierduti si penalizari. Astfel cu Rolla24 nu ai parte decat de surprize placute, deci ai posibilitatea de a alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu macarale depasite si fara revizii care nu stii daca ajung pana la tine. Noi iti garantam cele 12 tone de sarcina si cei 20 de metri ai bratului. Nu pierde timpul si alege inteligent si iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Platforma Man Bootstrap Code Examples

Inchiere Macara 20 Metri

Indiferent ce ai nevoie sa ridici pana la 20+ de metri noi avem utilajul perfect pentru tine si putem ridica pana la 12T de sarcina utila. Utilajele noastre fiind camioane cu platforma au posibilitatea de a se deplasa in cele mai diverse locatii si asta in cel mai scurt timp posibil de la baza noastra din Mintia, Deva cu costuri reduse pe kilometru, incepand de la 1.5 Lei.
Suna acum sau trimite locatia GPS prin Whatsapp si venim urgent!

Macarale cu Platforma Camion

Dispunem de toate utilajele necesare

Spre deosebire de altii care au jucarii sau apeleaza la noi pentru a face lucrari complexe noi cu macaralele noastre avem posibilitatea de a ridica orice in sarcina de 12tone, pana si un camion si pana la 20 de metri extinderea bratului hidraulic, iar pe platforma se pot aduce paleti, utilaje, marfuri. In plus noi suntem un serviciu cu adevarat 24/7.
Costurile sunt in functie de lucrare si distanta de deplasare a macaralei auto si durata minima este de o ora de inchiriere.
Apelati cu incredere la Rolla24 πŸ—️

Rolla 24 va ofera si alte servicii precum platforma Tractari Autostrada A1 Deva, Alba, Sibiu

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne locatia GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Camion Macara Sarcina 12 Tone

Β© Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 – Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale