Rolla 24 ­čô×0744561761
Despre Noi

Tractari Auto Hunedoara Rolla 24 – s-a dezvoltat treptat ├«ncep├ónd cu anul 2007 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent. S-au realizat investi╚Ťii at├ót ├«n flot─â, ├«n infrastructur─â c├ót ╚Öi ├«n tehnologie. ├«n prezent compania dispune de peste 100 de vehicule ╚Öi acoper─â Rom├ónia ╚Öi Uniunea European─â cu rutele sale. Datorit─â acestei implic─âri asidue s-au ob╚Ťinut o serie de rezultate competitive. Printre rezultatele ob╚Ťinute se ├«nscriu:

Prezen╚Ťa ├«n Topul Firmelor din jude╚Ťul┬áHUNEDOARA┬ála nivelul anului 2011 – 2019 si sigur vom fi acolo si in 2020
Pilonii dezvolt─ârii at├ót de rapide sunt: serviciile de calitate ╚Öi personalul bine preg─âtit. Preg─âtirea intern─â a conduc─âtorilor auto aduce beneficii pentru companie ╚Öi clien╚Ťi. Competen╚Ťele angaja╚Ťilor ╚Öi managementul competitiv au contribuit la plasarea companiei pe primele locuri din Topul Afacerilor din Rom├ónia.

Tractari Auto Hunedoara Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1

Rezultatele ob╚Ťinute se bazeaz─â ╚Öi pe multiplele particip─âri la conferin╚Ťele din domeniu transporturilor. ├Än acest fel, managementul companiei este informat ╚Öi aplic─â noile tehnologii ├«n desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor.

Tractari Auto Hunedoara Rolla 24

Ne propunem s─â investim ├«n cursuri pentru perfec╚Ťionararea continu─â a angaja╚Ťilor ╚Öi pentru sprijinirea activit─â╚Ťilor societ─â╚Ťii ├«n scopul reducerii impactului asupra mediului.

Preg─âtirea angaja╚Ťilor ╚Öi ├«n special a ╚Öoferilor contribuie la minimizarea efectelor negative ├«n activitatea de transport realizat─â de noi.

Alege inteligent si alege o Companie mare care isi trateaza cu respect clientii si partenerii.

Tractari Auto Hunedoara Rolla 24
about-h22
Tractari Auto Hunedoara Rolla 24
tractari auto alba

Tractari Auto Hunedoara Rolla 24

Suntem Compania atestata de CNADR pentru incidientele de pe Autostrada A1 si avem masini super performante in 10 locatii de Tractare Autostrada.
Deasemenea utilitarele noastre de┬áService Mobil┬ácat si┬áService┬ául nostru din Mintia – Deva si cele partenere sunt selectate atent pentru a oferi servicii rapide de depanare si a repune in circulatie autovehiculele.
Suntem prezenti pe A10 si A1 din Sebes si pana in Turda, Sibiu si Valea Oltului, cat si in Partea de Vest pe A1 pana la Nadlac si avem capacitatea de tractare sau remorcare a camioanelor din Ungaria si in zona de Sud Vest in Judetele Timis si Caransebes pana la Calafat pentru recuperarea camioanelor din zona de Vest a Bulgariei.
In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent indiferent daca ai nevoie de o platforma, vulcanizare mobila, service mobil, remorcare de autoturism sau tractare de camion noi iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Nu ezitati sa ne contactati, lucram 24/7 pentru dvs.!

Echipa noastra este permanent pregatita de interventie!

Rolla 24
Tractari Auto Hunedoara Rolla 24 - Servicii oferite
Tractare auto aproape Deva

1.Tractari Autostrada A1

Avem 22 utilaje de tractari ultra performante de ultima generatie plasate in 10 locatii pe Autostrada A1 in Judetul Sibiu,...

Mai multe detalii

2.Tractari Camioane

Avem 22 utilaje de tractari ultra performante de ultima generatie plasate in locatii diferite pentru a remedia orice situatie in...

Mai multe detalii

3.Vulcanizare Mobila

Cu autoutilitare de ultima generatie asiguram Vulcanizare Mobila pentru anvelope de autoturisme, camioane si autocare....

Mai multe detalii

4.Service mobil

Autoutlitarele noastre au echipamente computerizate de ultima generatie capabile sa gaseasca orice defectiune ....

Mai multe detalii

5.Tractari autoturisme suv uri si autoutilitare de pe autostrada A1 si A10

Rolla pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi o gama variata de servicii de recuperare si tractare Non Stop 24/24 ore....

Mai multe detalii
tractari camioane

6.Tractari camioane si remorcari

Rolla iti ofer─â o gama larga de remorcari camione autobuze autobasculante si semiremorci....

Mai multe detalii
Inchirieri Macarale Deva

7.Inchirieri macarale

Oferim serviciul de inchiriere macarle si automacarale, de la 3 tone pana la 100 tone, cu operatori autorizati si experimentati....

Mai multe detalii

8.Transport utilaje

Rolla iti ofera servicii prompte de transport, pentru utilaje agricole, forestiere si utilaje de constructii. ...

Mai multe detalii

9.Transport agabaritic

Transporturi agabaritice si grele pe rute interne cu diferite tipuri de remorci si capete tractor....

Mai multe detalii

10.Închiriere trailer pentru transport capete tractor

Rolla Urgent Invest va pune la dispozitie pentru a inchiria trailer pentru transportul si recuperarea unui cap tractor sau utilaj....

Mai multe detalii

11.Insotire transporturi agabaritice

Masina de ├«nso╚Ťire transporturi agabaritice si auto de dirijare si coordonare trafic. Masina de ├«nso╚Ťire transporturi agabaritice si auto de dirijare...

Mai multe detalii
­čô× SUNA ACUM